Enzýmy a doplňky pro zdraví

Serrapeptáza, Vitamín D3 kapky,...

Serapeptáza Serretia 250000


Serretia Serapeptaza

Čo je Serretia?

Serretia Serrapeptáza je 99,99% čistá, obyčajne známa ako serapeptáza. Serapeptáza, je proteolytický enzým, ktorý bol pôvodne objavený a pomenovaný po izolácii organizmu Serretia-15.

Arthur Andrews začal lekársky používať serrapeptázu.

Prvý ultra-čistý produkt, ktorý obsahuje v jednej normalizovanej dávke (1 tabletka) viac než 125000SPU (jednotiek) serapeptázy, čo ukazuje najvyššiu aktivitu Serretia ™, ktorý je komerčne povolený a dostupný.

V Japonsku, serapeptázu pravidelne predpisujú praktický lekári. V USA a u nás je dostupný bez lekárskeho predpisu   







Vstúpte do obchodu www.serrapeptaza.sk


Enzým má širokospektrálne účinky.

Podľa dostupných internetových informácií, a skúseností ľudí pomáha predovšetkým pri liečbe 

● vysokého krvného tlaku 

● srdcových a cievnych ochoreniach
● astmy

● migrény a bolestiach hlavy

● cukrovke typu II a diabetickej polyneuropatii

● osteoporóze

● zápale kĺbov, artritíde, reumatoidnej artritíde

● zápalov rôzneho druhu

● ochorenia čriev

● cystickej fibróze prsníkov

● skleróze multiplex

● úrazov a športových úrazov.

Pôsobí pri úľave bolesti a v neposlednom rade pomáha odďaľovať starnutie, pomáha bývalým a terajším fajčiarom.

 

Použitie

● Pomáha zmierňovať zápal zriedením zápalovej tekutiny a uľahčuje tak odtok tekutiny. To zrýchľuje hojenie tkaniva.

Pomáha zmierniť bolesť (brzdí uvoľňovanie látok, ktoré vyvolávajú bolesť zo zapálených tkanív).

Pomáha zlepšovať stav ciev a srdca rozkladaním vedľajších látok, pri krvnej zrážanlivosti (fibrínu).

Výhodou Serrapeptase je schopnosť rozkladať aterosklerotické pláty, ktoré zužujú cievy bez akéhokoľvek poškodenia vnútornej výstelky ciev.

Rozkladá mŕtve tkanivá, krvné zrazeniny, cysty, cievne pláty a zápalové látky všetkých druhov.

 

Popis produktu Serretia serapeptáza

Serrapeptase je produkt s prírodnou protizápalovou látkou. Je to proteolytický enzým, izolovaný z baktérie, ktorá nevyvoláva ochorenia (enterobaktéria Serracia E 15). Serrapeptase sa nachádza v malých množstvách v moči, čo naznacuje, že prechádza priamo cez tenké črevo do krvného obehu. Klinické štúdie ukázali v nemecku, že Serrapeptase má účinky fibrinolytické (rozpúšta krvné zrazeniny a znižuje riziko tvorby krvných zrazenín – trombov), protizápalové a antiedematózne účinky (zabraňuje opuchu a hromadeniu tekutiny) v mnohých tkanivách. Ukazuje sa, že jej protizápalové účinky sú lepšie ako účinky iných proteolytických enzýmov. Okrem zmiernenia zápalu jedným z jej najväčších prínosov je pomoc pri zmierňovaní bolesti. Lekári poznajú priaznivé účinky Serrapeptase proti bolesti a zápalu a používajú ju v liečbe namiesto salicylátov, ibuprofenu a iných nesteroidných antireumatík (ktoré majú aj vedľajšie účinky).


V Nemecku a iných európskych krajinách je Serapeptáza bežná v liečbe opuchov, ktoré vznikajú po úraze alebo zápale. Serapeptáza je silný proteolytický enzým, ktorý rozpúšta neživé tkanivá vrátane krvných zrazenín, cýst, cievnych plátov a pomáha likvidovať zápal rôznych foriem. Účinný enzým je vhodný namiesto liekov ako sú salicyláty a tiež steroidy pre tých, ktorí trpia reumatoidnou artritídou (zápal klbov)
a širokým spektrom autoimúnnych ochorení, ktoré narúšajú zápalovú odpoveď. Patria sem aj ulcerózna kolitída (zápalové ochorenie hrubého creva), psoriáza, uveitída, alergia a niektoré formy rakoviny.


Zatiaľ čo steroidné a nesteroidné protizápalové lieky môžu pomôct dočasne uľaviť od bolesti, opuchu a zápalu, môžu tiež potláčať obranyschopnosť tela a mať nebezpečné vedľajšie účinky. Serrapeptase na druhej strane zmierňuje bolest a opuch. Nemá brzdiace účinky na prostaglandíny a nepreukázali sa žiadne vedľajšie účinky na črevá. V liečbe sa Serrapeptase využíva v Európe a Ázii vyše 25 rokov.


Liečba zahŕňa: chronickú sinusitídu (zápaly prínosových dutín), vylúčenie hlienov z priedušiek (enzým rozkladá bielkovinové vlákna, ktoré umožnujú mucínu zhrubnúť), podvrtnutie, poškodené šlachy a iné úrazové poranenia, opuchy a tiež pooperačný zápal.


Serapeptáza sa používa ako vysokoúčinná náhrada (alternatíva) antibiotík v mnohých krajinách. Lieči zápalové poruchy a bojuje nielen proti zápalu, ale tiež zmierňuje bolesti a opuchy, skracuje čas hojenia a podporuje imunitný systém. Má čistiaci účinok. Pomáha viazať ťažké kovy, pomocou ktorých telo vylučuje jedy (toxíny) a takýmto spôsobom pomáha zlepšiť obranyschopnosť tela, usmerniť hormonálnu nerovnováhu a zrýchliť hojenie tkanív.

Serapeptáza je silnejšia fibrinolytická látka ako iné známe alkalické alebo neutrálne proteázy, ako sú bromelain alebo pronáza.

Serrapeptase sa veľmi dobre znáša. Môžeme ju použit na liečbu zápalového ochorenia alebo na rozloženie plátov, ktoré sa vytvorili v cievach. Vďaka silným protizápalovým schopnostiam, a pretože prakticky nemá vedlajšie účinky, ukazuje sa Serrapeptase ako lepšia voľba ako nesteroidné antireumatiká.

 

Ako používať Serretiu?

Užíva sa nalačno, fibrinolytický (fibrínu tráviace) enzýmy serapeztázy najskôr vstupujú do krvného riečišťa prostredníctvom tenkého čreva. Serapeptáza degraduje fibrín v tele, a rozbíja mŕtve tkanivá, čo mu umožňuje urýchliť proces hojenia a zlepšenie krvného obehu.

 

Prečo používať Serretiu?

Bolo dokázané, že počet blahodárnych účinkov serapeptázy je oveľa viac. Účinne pomáha pri tkaniach pri javách, cystách, krvných zrazenín. 
Serretia zlepší dobu hojenia aj a trhané svalové kontrakcie, činnosti spoločného pohybového ústrojenstva a zadržiavanie tekutín po operácii alebo zranení. 
V kombinácii s ďalšími proteolytickými enzýmami serapeptáza je zdravá alternatíva ku konvenčným liekom, ktoré majú nepriaznivé účinky, ktoré ovplyvňujú rôzne orgány (najmä pečene a obličiek).

 

Dávkovanie:

1 tableta obsahuje 125000 jednotiek Serapeptázy

Začnite s 1 tabletkou serapeptázy podľa váhy 1 x denne na prázdny žalúdok a prípadne zvyšujte podľa pokynov lekára ak nenastalo zlepšenie v priebehu 7 dní, alebo viac ak je potrebné. Potom pomaly znižujte, až na 1x1.

Internetové kanály uvádzajú dávkovanie 1 kapsle na každých 40kg váhy


 

Je možné užit príliš veľa szerapeptázy?

Hoci Serretia obsahuje veľmi silný a výkonný enzým serapeptáza. môže sa používať s väčšinou produktov bezpečne dohromady. Neexistuje žiadny dôkaz, že systémové enzýmy, ako serepeptáza, by bolo predávkované. Je však dôležité dodržiavať pokyny na dávkovanie, podľa letáku alebo podľa pokynov lekára.

 

Čo je kapsula?

Na rozdiel od tradičného spôsobu, pre Serretia serapeptáza je použitá technológia Acid Armor. Acid Armor kapsule sú extra silné vrstvy rastlinnej celulózy. Acid Armor kapsule zabezpečia presnú dodávku na miesto, a znižuje únik. Okrem toho je navrhnutý tak, aby uzavretá kapsula vypustila obsah s jednohodinovým meškaním. Ak sa berie Serretia nalačno, kapsule vstúpi do žalúdka do 30 minút. To znamená, že kyselina Armor ponecháva viac ako dostatočnú dobu pre enzým serapeptáza v žalúdku. ď

Serretia je nový názov a vzhľad pre enzím Serracel! Serretia obsahuje teda celkom 125000 SPU / tabletku


 Vstúpte do obchodu www.serrapeptaza.sk